Vissamlingarna

Kärlek, Mat och Recept

Smakfulla internationella rätter – Manhattan style

Mysiga restauranger ligger varmt om hjärtat för oss och naturligtvis är vi stora älskare av Marcus Samuelssons restauranger Kitchen & Table. Precis som matkonceptet med det multikulturella betingade Manhattan är Kitchen & Table en härlig miljö där folk blandas hejvilt. Här kan affärsmän sitta och diskutera och intill kan en familj njuta av rätter som Uncle Sams Green Dream eller Kimchi Burger.

Marcus Samnuelssons restaurangkedja som finns på flertalet platser både i Sverige, Norge och snart även i Finland ger internationella rätter med inslag av lokala råvaror. Det fungerar och det fungerar väl. Att man även har noga utvalda viner och öl som passar till rätterna ger ett extra plus i kanten. Inredningen som man säkert kan förstå av namnet är enkel men komplex, vänlig och familjär men ändå noga utvalda detaljer. Köken syns öppet och man kan arbetet bland kockarna, vilket är trevlig på många restauranger. Det bygger en viss koppling till den som lagar ens mat.

Restauranger över hela landet

Oavsett om du besöker Kitchen & Table Luleå eller åker långt ner i landet till K&T Malmö får du samma härliga känsla, bemötande och goda mat, du kan till och med mellanlanda på Arlanda och gå in och äta en Shrimp Sandwich till lunch.

Kort och gott, Kitchen & Table restaurangerna rekommenderas verkligen av oss som något alldeles extra att smaka på, vi kommer garanterat återkomma mer djupgående recensioner av utvalda tallrikar.

Smaklig spis!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Vissamlingarna

Tema av Anders Norén