Vissamlingarna

Kärlek, Mat och Recept

Dags att boka ett härligt julbord i Stockholm

Det har nog inte något undgått att dagarna blir kortare, snön börja fall och vi går i rask takt mot december och julruschen tar sin början. För många innebär det ett letande efter julklappar och allt annat som hör julen till och självklart julmat och julbord! För den som verkligen gillar julbord finns det en rad härliga restauranger att besök och äta allt från traditionellt julbord till något mer mer annorlunda julbord. Vilken man är mest sugen på är upp till vara och en och är man riktig fantast så hinner man nog med både ock.

Annorlunda julbord Stockholm på Kungsholmen

Ett av årets mest intressant julbord serveras nog på Kungsholmen på restaurang Trattorian, här serveras italienskt julbord! Även om man kan känna igen upplägget kring julbordet så fylls här med smaker av Italien både på kallskuret, varma, desserter och dryck. Helt enkelt ett helt fantastiskt julbord i Stockholm för den som vill äta ett annorlunda julbord. Att Trattorian ligger perfekt på Norr Mälarstrand med vy över Riddarfjärden med gnistrande snö är bara en bonus tillsammans med den lantliga inredningen som verkligen känns varm och gemytlig. Letar du alternativt julbord i Stockholm då ska du boka på Trattorian redan nu.

Klassiskt julbord på Djurgården – Stockholms pärla!

Julbord för många är klassiska smaker, julskinkan, Jansson, sill, revbensspjäll och allt annat som man bara längtar efter. Från slutet av november och hela vägen till julbord på julafton står dörrarna öppna på vackra Villa Godthem, här serveras klassiskt julbord med fanfar, precis som på Uddmans tid när Villan beboddes av familj. Djurgården i centrala Stockholm är en anrik plats och som gjort för läckra julbord oavsett om det är jullunch eller julmiddag. Letar du klassiskt julbord i Stockholm? Då är Villa Godthem ditt självklara val!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Vissamlingarna

Tema av Anders Norén